Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Головне управління ДПС у Кіровоградській області
Дата: 7 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/04/07/podati-deklaratsiju-pro-mainovii-stan-i-dohodi-mozhna-onlain-abo-oflain-scho-zruchnishe-.htm
суспільство, 7 квітня 2021

Подати декларацію про майновий стан і доходи можна онлайн або офлайн – що зручніше?

Головне управління ДПС у Кіровоградській області


Головне управління ДПС у  Кіровоградській області нагадує, що бланк податкової декларації про майновий стан і доходи можна переглянути або завантажити на сайті ДПС в Електронному кабінеті платника за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/form/view/F0100211. Крім самої декларації там же можна знайти додатки для розрахунку податкових зобов'язань та розрахунку податкової знижки. При цьому, ця інформація міститься у відкритій частині кабінету платника, і для отримання бланку не потрібно використовувати електронний ключ.


А от для того, щоб заповнити та відправити декларацію онлайн необхідно авторизуватися в приватній частині Електронного кабінету платника за допомогою кваліфікованого електронного підпису. До речі, отримати КЕП можна безкоштовно в пунктах обслуговування Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС або у будь-якій іншій установі, яка надає подібні послуги. Перелік документів, необхідних для отримання електронного підпису, ви знайдете за посиланням https://acskidd.gov.ua/etrusted-services.


Подати декларацію також можна особисто у Центрах обслуговування платників податків, із дотриманням соціальної дистанції та з використанням засобів індивідуального захисту. Однак, ми рекомендуємо скористатися електронними сервісами та вирішувати усі свої питання з податковою службою дистанційно. Адже це зручно, доступно та абсолютно безпечно.



1478Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: