Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 18 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/03/18/vistavka-literaturnii-furshet.htm
суспільство, 18 березня 2021

Виставка-літературний фуршет


Працівники бібліотеки-філії №2 відчули себе гурманами і дегустаторами, розробляючи виставку - фуршет «Книги. Книги. Книги…». Бібліотекарі поставили перед собою цілі:


- показати книгу оригінально, щоб зацікавити людей;

- розкрити книжковий фонд бібліотеки;

- привернути увагу користувачів бібліотеки до різножанрової художньої літератури.


Є таке поняття «Смачна книга», коли читаєш і отримуєш насолоду, перегортаєш останню сторінку з жалем.  На нашому фуршеті представлені саме такі книги: цікаві, захоплюючі, на різний смак. 


Книжкові матеріали на виставці представлені за жанрами. Назви розділів розміщені на тарілках.


Немає кращого засобу від нудьги, ніж шалено-позитивна, місцями смішна книга. Для підвищення настрою ми пропонуємо скуштувати наш особливий «десерт-антидепресант». Розділ відкриває книга Джоан Гарріс «Шоколад» з рецептами щастя від автора. 


Щоб урізноманітнити наше фуршетне меню ми приготували для читачів «канапе» із продуктів різних смакових якостей. Тут ви зустрінете твори сучасних авторів детективного жанру.


Запрошуємо на дегустацію наших «тарталеток з полуничкою». Книги наповнені несподіваними поворотами і сюрпризами, еротикою і пристрастю. Нічого нудного і прісного.


Хочемо звернути вашу увагу на особливе блюдо «комплімент від шеф-кухаря». В нього входять високорейтингові твори, в які закохуються з перших сторінок, а рядки використовуються як цитати.


Справжніх гурманів  ми запрошуємо скуштувати «вишукане блюдо», яке змінює світогляд, читається повільно і зі смаком до самої останньої сторінки.


Блюдо «мармеладні мініатюри» ми залишили на закуску. Всі представлені в цьому розділі книги розповідають про кохання.


Отже, ми запрошуємо насолодитись дегустацією апетитних книжкових блюд сучасної кухні, в яких присутній терпкий аромат різноманітних стилів і жанрів літератури.


1413Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: