Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 15 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/01/15/profesiina-samorealizatsija-v-umovah-karantinu-istorija-molodoi-dolinchanki.htm
суспільство, 15 січня 2021

Професійна самореалізація в умовах карантину: історія молодої долинчанки


Молода та енергійна жителька міста Долинської, Наталія Іващенко, яка у період запровадження в Україні карантину залишилась без роботи, завдяки службі зайнятості, продовжила свій шлях до самореалізації, повідомляє відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості.


У листопаді 2020 року 32-річна жінка звернулась по допомогу у працевлаштуванні до Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


На момент звернення до служби зайнятості Наталія мала невеликий досвід роботи за посадою «продавець продовольчих товарів». Опрацювавши базу вакансій та виявивши потребу у продавцеві до одного з продуктових магазинів міста, кар’єрний радник запропонував безробітній підвищити її кваліфікацію шляхом проходження стажування безпосередньо на робочому місці.


Після вдало проведеної співбесіди з роботодавцем було укладено договір на стажування. Вже сьогодні Наталія вдало пройшла стажування, набула додаткові навички та отримала таку довгоочікувану роботу. Вона успішно працює на посаді продавця продовольчих товарів у магазині «Світлана» ФОП Барчик О. Г. За словами колишньої безробітної, умови роботи її повністю влаштовують: гідна заробітна плата, зручний графік роботи та належне ставлення роботодавця є вагомими чинниками, які спонукають її до професійного розвитку.



1415Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: