Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 25 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/10/25/literaturni-hiti-biblioteki.htm
суспільство, 25 жовтня 2020

Літературні хіти бібліотеки


Ви полюбляєте фентезі? А може захоплюєтесь історичними романами? Чи вам сумно без справжнього детективу? Наша бібліотека-філія №8, що на «Шкільному» презентує бібліофлешбек «Літературні хіти бібліотеки», де до уваги користувачів представлені нові видання відомих українських письменників на різну тематику. Адже кожна нова книга в бібліотеці  –  подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Нова хвиля української літератури – яскрава, різножанрова, захоплююча.  Вона – дзеркало сьогодення, скарб для майбутніх поколінь.


Серед нових книг заслуговує уваги Володимир Лис – журналіст, драматург, володар численних відзнак конкурсу «Коронація слова», автор «Найкращі романи десятиліття». Новими романами «Помилка» та «З любов’ю до життя»  порадувала своїх прихильників Світлана Талан – письменниця у жанрі «реальні історії», які їй підказує саме життя.


Не залишили без уваги ми і наших юних читачів. До їхньої уваги представлені книги Захарченко Артема « 10 історій про хлопців», де розповідається про підліткове життя. У книзі використані фото з родинних архівів авторів. Повість Лідії Чарської «Записки маленької гімназистки» – захоплива і повчальна історія про дівчинку, на долю якої випали непрості випробування.


А найменшим нашим користувачам радимо почитати  Всеволода Нестайка «В країні сонячних зайчиків» – це книга, яка легко читається, має багато яскравих малюнків та вчить дітей бути добрими і ввічливими.


Запрошуємо всіх до нашої бібліотеки і сподіваємося, що кожен знайде для себе багато цікавої літератури. Надіємось, що нові книги сподобаються та принесуть емоційне задоволення нашим користувачам.


1692Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: