Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Юлія Бруслик, фахівець з питань зайнятості І категорії Світловодська міськрайонна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 22 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/10/22/pidtrimui-vitchiznjane-molodii-atovets-stav-pratsivnikom-naibilshogo-pidpriemstva-ridnogo-kraju.htm
суспільство, 22 жовтня 2020

Підтримуй вітчизняне: молодий атовець став працівником найбільшого підприємства рідного краю

Юлія Бруслик, фахівець з питань зайнятості І категорії Світловодська міськрайонна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості


Коли військовослужбовці повертаються із зони проведення АТО/ООС і звертаються до служби зайнятості по допомогу у працевлаштуванні, її фахівці роблять усе можливе для забезпечення максимально гідних умов праці для бійців. Враховуючи професійний досвід, індивідуальні здібності та інтереси цієї категорії клієнтів, ретельно відпрацьовуються усі можливі підходи до вирішення питання їхнього працевлаштування.


У професійній майстерності фахівців служби зайнятості переконався й 31-річний Олександр Леонідович, який повернувшись до звичайного життя, одразу почав шукати роботу самотужки. Під час пошуку у демобілізованого бійця виникали складнощі: відсутність необхідної для обраних вакансій освіти та будь-якого професійного досвіду грали не на його користь.


Тож по допомогу у працевлаштуванні Олександр Леонідович звернувся до Світловодської міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Поспілкувавшись з фахівцями відділу організації працевлаштування населення, атовець збагнув, що стати професіоналом у близькому по духу ремеслі цілком можливо, треба мати лише бажання працювати і наполегливість. 


Деякі сумніви у чоловіка все ж виникали. Але вони остаточно розвіялись після зустрічі з роботодавцем, організованої фахівцями міськрайонної філії, безпосередньо на базі приватного підприємства «Віктор і К». 


Колишній боєць був вражений масштабом підприємства та технологічністю використання сучасного обладнання під час виробництва соняшникової олії, майонезу та інших харчових продуктів, умовами праці. 


Зацікавленість Олександра Леонідовича у працевлаштуванні не можна було не помітити, тож було прийняте остаточне рішення –  працевлаштування на даному підприємстві оператором лінії у виробництві харчової продукції.


Таким чином, служба зайнятості активно долучається до вирішення питань зайнятості демобілізованих учасників АТО/ООС, адже головною метою є спрямування всіх зусиль для того, щоб допомогти колишнім бійцям адаптуватися в мирному житті та забезпечити їх належною роботою.


   



1429Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: