Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Світлана Кириченко, Голованівська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 16 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/09/16/u-golovanivsku-bezrobitna-realizuvala-sebe-u-torgivelnii-sferi.htm
суспільство, 16 вересня 2020

У Голованівську безробітна реалізувала себе у торгівельний сфері

Світлана Кириченко, Голованівська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості


Так склалися обставини, що у селі Пушкове Голованівського району, внаслідок відсутності продавця продовольчих товарів, тривалий час не працював магазин, який входить до системи районного споживчого товариства «Надія».


Керівник товариства Наталія Пустовіт, розуміючи нагальну потребу мешканців села у забезпеченні їх продовольчими товарами, питання укомплектування робочого місця вирішила за допомогою Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Фахівці районної філії переглянули кваліфікаційний склад шукачів роботи та запропонували кандидатуру безробітної, яка активно шукала роботу та проживає на території села Пушково. Аби роботодавець зміг переконатися у тому, що цей кандидат є саме тим працівником, який йому потрібен, фахівці служби зайнятості запропонували керівнику споживчого товариства працевлаштування безробітної шляхом стажування безпосередньо на робочому місці. 


«Стажування для роботодавця це найкращий спосіб оцінити професійні якості майбутнього працівника, його вміння і здатність опановувати нові технології та форми роботи, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, опанування саме тих професійних навичок, які потрібні на тій чи іншій роботі, а ще шанс отримати оплачувану постійну роботу», – розповідає директорка районної філії Людмила Кравченко.


Безробітна, у свою чергу, не роздумуючи, погодилася на пропозицію районної філії щодо проходження стажування на робочому місці. 


За словами керівника споживчого товариства, за період стажування Наталя Іванівна успішно виконала програму стажування, зарекомендувала себе старанною та ввічливою, тактовною та коректною у роботі з людьми. У серпні, після вдалого проходження стажування, безробітна працевлаштована на постійне місце роботи.


Сьогодні колишня безробітна говорить: «Мені дуже подобається моя робота, я постійно спілкуюся з людьми, намагаюся задовольнити їхні потреби. Та й з керівництвом гарні стосунки: ми розуміємо один одного. Я досягнула свого і сьогодні маю саме те, що потрібно кожній людині для впевненості у завтрашньому дні».



1598Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: