Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області
Дата: 7 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/08/07/kirovogradschina-oblasna-sposterezhna-komisija-z-robochim-vizitom-do-ustinivskogo-vts-37.htm
суспільство, 7 серпня 2013

Кіровоградщина : обласна спостережна комісія з робочим візитом до Устинівського ВЦ №37

Прес-служба Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області

06 серпня 2013 року в Устинівський випраний центр управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№37) спільно з заступником начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області полковником внутрішньої служби Павлом Крамаровим відвідав представник обласної спостережної комісії Володимир Бочаров. В ході робочого візиту було оглянуто житлову зону установи, їдальню, кімнату тривалих побачень.

Володимир Бочаров ознайомився з тарифною сіткою нарахування заробітної плати засуджених, особливостями праці та порядку умовно – дострокового звільнення засуджених та здійснив прийом засуджених з особистих питань та надав кваліфіковану допомогу.

Рівень  професіоналізму спостережної комісії та співпраці з керівництвом установи дозволяє здійснювати ефективний контроль за дотриманням законних норм відбування покарання засудженими особами та застосовувати заходи дисциплінарного впливу на засуджених відповідно їх поведінки.


5144Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: