Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: прес-служба КДПУ ім. В.Винниченка
Дата: 8 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/07/08/htos-namagaetsja-diskredituvati-imidzh-universitetu-pid-chas-vstupnoi-kampanii.htm
суспільство, 8 липня 2013

Хтось намагається дискредитувати імідж університету під час вступної кампанії

прес-служба КДПУ ім. В.Винниченка

 Заява прес-служби педуніверситету: Факт того, що хтось намагається вплинути на думку громадськості й дискредитувати імідж університету під час вступної кампанії порушує всі моральні норми!
 
На одному з кіровоградських веб-сайтів (без підпису автора, без звертання до університету за роз’ясненням ситуації) була опублікована інформація під кричущим заголовком «Скандал у педагогічному університеті» - про нібито проблеми із дипломами магістрів факультету іноземних мов у Кіровоградському державному педагогічному університеті.
 
Інформація у зазначеній публікації є некоректною, такою, що порушує репутацію педагогічного університету і його ректора особисто. На думку ректорату університету, стаття висловлює лише одну точку зору і дуже схожа на анонімку.
 
«На жаль, журналіст, який написав цю статтю, думкою ректора (а в статті зазначено, що ректор від коментарів відмовився) чи фахівців освітньої галузі навіть не поцікавився. Вважаємо, що такий підхід до написання статей не відповідає журналістській етиці. Сама стаття містить недостовірні відомості та висновки, які не мають під собою ніяких підстав. На сьогодні з’ясувати, хто автор статті чи засновник інтернет-видання нам не вдалося. В телефонній розмові, редактором дайджесту представилась Безай Ольга, але всі спроби зустрітись із нею виявилися марними.
 
Вважаємо, було б справедливо з’ясувати дану ситуацію й опублікувати спростування про інформацію «зі скандалом». В іншому випадку університет залишає за собою право на судовий позов до видання і його редактора. Усім інформаційним джерелам, які зацікавлені в отриманні інформації, ми надамо вичерпні коментарі.

Факт того, що хтось намагається вплинути на думку громадськості й дискредитувати імідж університету під час вступної кампанії порушує всі моральні норми! Такі дії не можна назвати гідними!», – йдеться в заяві прес-служби КДПУ ім. В.Винниченка.

4319Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: