Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: за матеріалами http://novosti.kr.ua
Дата: 8 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/07/08/gubernator-osobisto-kontroljuvatime-rozsliduvannja-smerti-cholovika-bilja-oblasnoi-protituberkuloznoi-likarni.htm
суспільство, 8 липня 2013

Губернатор особисто контролюватиме розслідування смерті чоловіка біля обласної протитуберкульозної лікарні

за матеріалами http://novosti.kr.ua
Голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко особисто контролюватиме хід розслідування смерті хворого не туберкульоз на території Кіровоградської обласної протитуберкульозної лікарні. Про це він заявив під час сьогоднішньої апаратної наради в адміністрації.


«Я читав службову записку, яку написав керівник управління. Вона мене не влаштовує. Я буду стан розслідування тримати на контролі. Сьогодні колишнього засудженого втратили, завтра — ще когось. У нас зведення із сфери охорони здоров’я — як зведення із місць бойових дій. Розбирайтеся з головними лікарями. Краще вже ніякого не мати, ніж таких, як у деяких районах», — сказав очільник області.

Нагадаємо, на початку липня на території Кіровоградської обласної протитуберкульозної лікарні чоловік, хворий на відкриту форму туберкульозу, кілька днів пролежав на території медустанови. Незважаючи на це, будь-яких заходів допомоги медичним персоналом не було вжито та навіть не оглянуто пацієнта для надання оцінки його стану. В результаті чоловік помер. За цим фактом порушено кримінальне провадження.

19 червня у кіровоградській жіночій консультації №1 у Кіровограді під час маніпуляцій померла 21-річна дівчина. 14 червня в пологовому відділенні Устинівської ЦРЛ померла новонароджена дитина.

4092Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: