Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 13 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/05/13/u-kirovogradi-z-javljatsja-10-novih-maidanchikiv.htm
суспільство, 13 травня 2013

У Кіровограді з’являться 10 нових майданчиків

Депутат обласної ради Олександр Шаталов зазначає, що місця для майданчиків кіровоградці обиратимуть самостійно.

- Як і минулого року, ми запропонуємо містянам телефонувати на гарячу лінію і озвучувати свої варіанти локацій. Далі ж відбуватиметься збір підписів. Це робитиметься задля того, щоб у майбутньому не виникало жодних протиріч між жителями стосовно того чи іншого місця розташування, і тільки після цього ми встановлюватимемо майданчики, - пояснив депутат.

Наразі за ініціативи Олександра Шаталова у Кіровограді продовжується масштабна кампанія з доукомплектування раніше встановлених майданчиків. До існуючих елементів додаються нові – балансири, лабіринти, а також баскетбольні щити, тенісні столи, шведські стінки, футбольні ворота та інші.

- Разом із тим ми сьогодні розглядаємо можливість обладнання на набережній Кіровограда футбольного міні-поля, - повідомив депутат обласної ради, додавши, що такі невеликі футбольні поля також планується встановити у інших мікрорайонах міста.

3988Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: