Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 10 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/04/10/splanuvati-poizdku-kirovogradom-na-gromadskomu-transporti-teper-mozhna-onlain.htm
суспільство, 10 квітня 2013

Спланувати поїздку Кіровоградом на громадському транспорті тепер можна онлайн

         Після опрацювання спеціалістами управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради існуючої схеми маршрутів громадського транспорту обласного центру з представниками проекту «Easyway» у кіровоградців та гостей міста з’явилась можливість користуватись інтерактивною картою маршрутів громадського транспорту, повідомляє сайт міської ради.

       За словами начальника профільного управління Віктора Зубченка, така карта допоможе за секунди спланувати маршрут пересування по місту. За допомогою системи можна підібрати оптимальний маршрут громадського транспорту, а також побудувати маршрут пересування на автомобілі.
         

           Пошук маршруту доступний за посиланням: http://www.eway.in.ua/ru/cities/kirovograd/routes
         

         Після завершення запровадження нової маршрутної мережі, відповідну інформацію також буде оперативно внесено до зазначеного інтернет-сервісу, повідомив Віктор Зубченко.

Довідково:
Easyway - це інтернет-сервіс, який допомагає відповісти на питання, що часто виникають: “Як доїхати?” і “Як дістатися?” з точи А в точку Б, використовуючи автомобіль або міський громадський транспорт. Можливості Easyway дозволяють підібрати найбільш вигідні, як з точки зору часу, так і витрат варіанти маршрутів.

4299Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: