Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня, 13:25
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/18/kompensatsija-za-oblashtuvannja-robochogo-mistsja-dlja-ljudini-z-invalidnistju-robota-bez-bar-eriv.htm
новини, 18 червня, 13:25

Компенсація за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю: робота без бар'єрів


Ви роботодавець, який працевлаштовує громадян з інвалідністю І та ІІ груп? Скористайтеся державною підтримкою і отримайте компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Нагадаємо, що компенсація фактичних витрат за облаштування робочого місця – відшкодування роботодавцю витрат на допоміжні засоби, які підприємства закуповують, щоб облаштовувати робочі місяця для новоприйнятих працівників з інвалідністю. 


Який максимальний розмір компенсації? Роботодавець може отримати грошову компенсацію у сумі, що не перевищує 106,5 тис. грн - за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю І групи та до 71 тис. грн - для осіб з інвалідністю ІІ групи. 


Ця інформація є для вас актуальною, ви зацікавленні в облаштуванні робочих місць для громадян з інвалідністю і не знаєте з чого почати? Завітайте на сайт Державного центру зайнятості у рубрику «Роботодавцям», підрубрику «Компенсації за працевлаштування»Є питання? Звертайтесядо фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів. 



1391Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: