Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/17/u-kirovogradskii-ova-vidbulas-onlain-zustrich-z-predstavnikami-it-kompanii.htm
новини, 17 березня 2023

У Кіровоградській ОВА відбулась онлайн-зустріч з представниками IT-компанії


У Кіровоградській ОВА відбулась онлайн-зустріч з представниками IT-компанії з приводу вивчення пропозиції з розробки геоінформаційної системи, її функціональних можливостей та досвіду впровадження.


У 2021 році Кіровоградською ОВА розроблено Програму створення та впровадження містобудівного кадастру області на 2022-2024 роки, яка затверджена обласною радою. З 2022 року ведеться робота щодо її реалізації. Крім того, обласною військовою адміністрацією розпочато роботу над проєктом програми комплексного відновлення Кіровоградської області на 2023-2025 роки.


"Реалізація цих обласних програм потребує сучасних інструментаріїв, технологій та продуктів, які сприятимуть їх технічній реалізації. Війна внесла свої корективи у планування та розвиток територій, та потребує впровадження сучасних підходів та методів на практиці", - зазначила під час онлайн-зустрічі начальниця управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури ОВА Вікторія Кулікова.


У підсумку зустрічі, домовились, що Кіровоградською ОВА буде сформовано перелік даних, які можуть бути в остаточній версії проєкту, і потім розглядати можливість його реалізації.

https://t.me/kirovohradskaODA/7880


   

498Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: