Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/17/p-jatero-veteraniv-zi-kirovogradschini-otrimali-vidshkoduvannja-na-vedennja-biznesu.htm
новини, 17 березня 2023

П'ятеро ветеранів зі Кіровоградщини отримали відшкодування на ведення бізнесу


З Кіровоградської області 5 ветеранів-підприємців отримали відкшодування 20 тисяч на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи від Українського ветеранського фонду Мінветеранів.


Ветерани, а також їхні близькі родичі, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці, можуть отримати кошти без конкурсу та збору документів за 10 днів після погодження заявки.


Це чудова можливість розпочати чи розвинути власну справу. Нею можуть скористатись ветерани, їхні близькі, а також родини загиблих захисників і захисниць.


Ви можете придбати сільськогосподарське знаряддя, засоби захисту рослин, теплиці, поливні системи, насіння, доїльні апарати, маслобійні, інкубатори, генератори, комбікорми, поїлки, годівнички, ноутбуки та все, що необхідно.


Як це працює?


- заповніть заявку на сайті: https://20000.mva.gov.ua/


- додайте копії документів (паспорт+прописка, виписку чи витяг з ЄДР про ФОП, чек покупки, яку ви зробили після 24 лютого


- отримаєте кошти протягом 10 днів після схвалення заявки


Не гайте часу і подавайтесь сьогодні, щоб отримати необхідну підтримку та розвинути свій бізнес. Український ветеранський фонд уже допоміг 162 ветеранам та їхнім родинам з усієї України.


Деталі про програму за посиланням: https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/. Програма діє до завершення воєнного стану.


548Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: