Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/02/06/u-kropivnitskomu-trivajut-reidi-po-borotbi-zi-stihiinoju-torgivleju.htm
новини, 6 лютого 2023

У Кропивницькому тривають рейди по боротьбі зі стихійною торгівлею


У Кропивницькому спеціалісти департаменту з питань економічного розвитку та інспекції з благоустрою міської ради провели рейд щодо припинення «стихійної» торгівлі та законності розташування позамагазинних об`єктів торгівлі по вулицях Короленка, Нікітіна та Степана Чобану.

 

За результатами рейдового відстеження інспекція з благоустрою склала два протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення  за торгівлю овочами по вул. Степана Чобану та торгівлю свіжим м`ясом по вул. Короленка. 

 

Спеціалісти департаменту з питань економічного розвитку роз’яснили особам, які здійснювали торгівлю в неустановлених місцях, правила роздрібної торгівлі продовольчими товарами та вимоги чинного законодавства щодо захисту прав споживачів. Їм запропонували перейти здійснювати торгівлю на територію ринку «Новомиколаївськи торгові ряди».


- Вкотре звертаємо увагу, що на зупинках громадського транспорту, газонних та тротуарних частинах здійснювати торгівлю заборонено! Особам, які здійснювали торгівлю у невстановлених для цього місцях, видані попередження та складені адміністративні протоколи згідно ст.152 КУпАП, якою передбачені штрафні санкції від 340 до 1700 гривень, - зазначив начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький і нагадав, що на міських ринках вдосталь вільних місць, тож від наших людей залежить чистота і порядок у нашому місті!


https://www.facebook.com/krrada.official


 

421Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: