Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/02/06/tsogo-roku-peredbacheno-tri-dzherela-finansuvannja-nadannja-mikrograntiv.htm
новини, 6 лютого 2023

Цього року передбачено три джерела фінансування надання мікрогрантів


У якому обсязі передбачені кошти в 2023 році длянадання мікрогрантів?


На початку нагадаємо, що відповідно до змін у законодавстві в 2023 році передбачено 3 джерела фінансування надання мікрогрантів. Це кошти:


- Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування  на випадок безробіття;


- державного бюджету;


- що надходять на рахунок “Фонд підтримки малого та середнього бізнесу” Мінекономіки, відкритий у Національному банку, на який зараховуються внески від фізичних та юридичних осіб приватного права та/або публічного права у національній та іноземній валюті як благодійна пожертва, гуманітарна допомога, гранти та дарунки.


Постановою Кабінету Міністрів України від 31січня 2023 року № 85 (набрала чинності 02 лютого 2023 року) затверджено бюджет Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування  на випадок безробіття на 2023 рік. Цим бюджетом передбачені видатки на мікрогранти (створення або розвиток власного бізнесу з метою сприяння зайнятості населення) у розмірі більше 1,8 млрд грн., повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Постанова Кабінету Міністрів України від 31 січня 2023 року № 85на урядовому вебпорталіhttp://surl.li/errhm


Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32 17 68.


Кіровоградський обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами https://t.me/dcz_kir



312Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: