Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/02/06/otrimati-derzhavnii-grant-vid-erobota-na-stvorennja-abo-rozvitok-biznesu-dopomozhut-kursi.htm
новини, 6 лютого 2023

Отримати державний грант від «єРобота» на створення або розвиток бізнесу допоможуть курси


Мрієте про власний бізнес? Є ідея, але не знаєте з чого почати? Пропонуємо вам короткострокові курси цільового призначення за навчальною програмою «Держпрограма «єРобота». Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Перемогти у програмі стане значно легше, якщо ви будете більш обізнаними та дізнаєтесь усі тонкощі програми, зокрема й щодо складання бізнес-плану. 


Про умови програми, алгоритм одержання гранту, форму ведення бізнесу та багато іншого розповідатимуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.


Початок курсів 13 лютого 2023 року.


Цікаво? Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Зацікавила пропозиція? За деталями звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 321 328 або до філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir



449Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: