Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/12/07/priklad-volonteriv-iz-panchevogo-varto-nasliduvati-vsii-oblasti-semenjuk.htm
новини, 7 грудня 2022

Приклад волонтерів із Панчевого варто наслідувати всій області, - Семенюк


Приклад волонтерів із Панчевого Тетяни Босько та Віталії Панкул, які облаштували 50 будинків для переселенців варто наслідувати всій області. Про це зазначив перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк у ході ZOOM-конференції з керівниками громад сьогодні, 7 грудня.


«49 громад без винятку в тій чи іншій мірі дали прихисток 91 тисячі людей із інших областей. Можливості в кожного різні, і звичайно найбільшу кількість прийняли Кропивницький, Олександрія, Світловодськ і Знам’янка. Чудові приклади співпраці влади та волонтерів є у селі Панчевому, де за відносно короткий проміжок часу облаштували 50 будинків для переселенців. Ваш приклад потрібно наслідувати», - зазначив Юрій Семенюк.


Нагадаємо, волонтерок благодійного фонду «Прихисток» із Новоукраїнського району Тетяну Босько та Віталію Панкул голова обласної ради Сергій Шульга відзначив почесними грамотами з нагоди Дня Української Державності.

https://t.me/oblrada_kr/2592


436Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: