Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/12/05/opanuvati-profesiju-vizazhista-bezoplatno-mozha-za-sprijannja-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 5 грудня 2022

Опанувати професію візажиста безоплатно можа за сприяння служби зайнятості


Полюбляєте робити макіяж? Пропонуємо навчитися робити це професійно та почати отримувати стабільний дохід від улюбленої справи. Служба зайнятості організовує професійне навчання за професією «Візажист», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Про види макіяжу, роботу з бровами, підбір продуктів для різних типів шкіри, та багато іншого розповідатимуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Не відкладайте плани на потім та опануйте нову професію лише за 5 місяців! Початок занять 08 грудня 2022 року.


Протягом навчання вам допоможуть створити власне портфоліо, а також направлять на  проходження виробничої практики у сучасних салонах краси.


Бачите себе спеціалістом сфери краси,який бездоганно робить макіяж?Деталі опанування професії дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.


Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у грудні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.


Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir. 


389Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: