Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/10/31/za-tizhden-klienti-privatbanku-vidkrili-vkladiv-kapital-na-6-5-mln-dolariv.htm
новини, 31 жовтня 2022

За тиждень клієнти ПриватБанку відкрили вкладів Капітал на 6,5 млн доларів


За перший тиждень клієнти ПриватБанку відкрили 1 700 нових вкладів Капітал, що дозволяють зихистити гривнєві кошті від інфляції. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, українці вже відкрили у банку таких вкладів на суму майже 6,5 млн доларів США. Про це повідомила Анжела Дзінзюра, спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Нагадаємо,  21 жовтня ПриватБанк приєднався до ініціативи Національного банку України та запровадив новий валютний вклад «Капітал», який додатково захистить гривневі заощадження клієнтів у разі подорожчання долара. Для розміщення коштів на вкладі “Капітал” клієнти банку можуть з власної гривневої картки купувати валюту без обмежень суми за офіційним курсом Національного банку.


Відкрити строковий вклад “Капітал” в ПриватБанку можна через Приват24 чи відділення банку у доларах США строком на 6 або 12 місяців. Мінімальна сума вкладу – 500 доларів, максимальна сума одного вкладу не обмежена. Після закінчення строку вкладу, сума вкладу та нараховані проценти автоматично конвертуються з доларів США у гривню за поточним офіційним курсом НБУ та повертаються на ту саму картку, з якої було відкрито вклад. Таким чином заощадження у гривні зберігають свій еквівалент до долара США.



1770Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: