Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/12/rjatuvalniki-nagadujut-scho-ne-mozhna-ignoruvati-signali-povitrjanoi-trivogi-foto-.htm
новини, 12 серпня 2022

Рятувальники нагадують, що не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги (ФОТО)


Співробітники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед відвідувачів торговельних закладів та у місцях масового перебування людей та нагадали порядок дій після сигналу повітряної тривоги, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Спілкуючись із громадянами у Добровеличківці, Новоукраїнці, Новомиргороді, Малій Висці та Помічній рятувальники закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, оскільки ворог цілить не тільки по військових об’єктах, а й б’є по житлових будинках, ТРЦ, інших об’єктах цивільної інфраструктури. Тому важливо завжди бути напоготові. Якщо сирена пролунала, коли ви вдома, потрібно взяти тривожну валізу та прямувати до найближчого укриття. Якщо тривожний сигнал застав вас на робочому місці, у магазині чи іншому громадському місці потрібно уважно слухати та виконувати вказівки керівництва або ж адміністрації закладу. Розташування укриттів і сховищ бажано уточнити заздалегідь. Якщо знайти прихисток в укритті можливості немає, потрібно в будівлі чи квартирі знайти місце, що відповідає правилу двох стін. І рятувальники, і правоохоронці наполягали, що ігнорувати сигнал сирени означає свідомо піддавати власне життя смертельному ризику.

              


808Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: