Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/12/na-kirovogradschini-trivae-vprovadzhennja-sistemi-custodyrecords-v-pidrozdilah-politsii.htm
новини, 12 серпня 2022

На Кіровоградщині триває впровадження системи «CustodyRecords» в підрозділах поліції


Під час робочого візиту до міста Знам’янки керівник обласного главку відомства Роман Козьяков ознайомився з оновленими умовами діяльності правоохоронцівв ізоляторі тимчасового тримання № 4, де введено посади інспекторів з дотримання прав людини. Такожу підрозділі облаштовано приміщення, де проводиться інтерв’ювання осіб, поміщених в ІТТ.


До участі у заході долучилося керівництво місцевого відділення поліції,сектору організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб ГУНПв області, представники Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Управління дотримання прав людини Нацполіції України.


«Проєкт «CustodyRecords»– один із пріоритетних напрямків впровадження у діяльність поліції європейських стандартів.Завдяки наданню технічної та методичної допомоги представниками Консультативної місії ЄСта Управлінню ООН з обслуговування проектів, ми і надалі продовжуємо цю роботу», - зазначив Роман Козьяков.


Загалом відділення поліції та ІТТ у місті Знам’янціобладнано новітньою системою відеофіксації, комп’ютерною технікою та іншими засобами. Також в ізоляторі тимчасового триманняфункціонує електронна інформаційна підсистема.


«Наразі в іншихпідрозділах поліції області триваєвпровадження системи«CustodyRecords», що сприяє створенню комфортних умов для персоналу поліції та осіб, які перебувають під контролем правоохоронців. Це крок до нашого європейського майбутнього», - наголосив представник Управління дотримання прав людини Нацполіції Микола Сульжук.


За матеріалами Управління дотримання прав людини Національної поліції України


             

827Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: