Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/10/stvorit-vlasnu-spravu-podaite-zajavku-na-uchast-u-derzhavnii-programi.htm
новини, 10 серпня 2022

Створіть власну справу: подайте заявку на участь у державній програмі


Маєте бізнес-план і впевнені наміри розпочати власну справу або розвивати вже діючу? Є пропозиція. Цікаво? Тоді ця інформація саме для вас, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості. 


З 1 липня стартувала державна програма «єРобота», яка має на меті допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність.


Для підтримки підприємництва та створення сприятливого бізнес-середовища передбачено кошти на такі гранти: створення або розвиток бізнесу, створення або розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства, створення або розвиток тепличного господарства.


Додатково інформацію про гранти можна переглянути на Єдиному державному вебпорталі електронних послуг «Дія» за посиланням https://cutt.ly/eLsobFd


Роль Державної служби зайнятості достатньо вагома, адже фахівці надають консультації щодо складання бізнес-планів, розглядають ці проєкти, а також безпосередньо приймають рішення про надання гранту (після проведення АТ «Ощадбанк» ідентифікації клієнта та перевірки ділової репутації отримувача).


Як подати заявку на отримання гранту, які особливості отримання державних грантів на започаткування та розвиток бізнесу? Про це можна дізнатися під час заходів, які організовує Державна служба зайнятості. Зокрема, такий інформаційний захід проведуть у Новоархангельській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості в онлайн форматі під назвою«Кредитування бізнесу».Деталі за телефонами, вказаними тут https://cutt.ly/OJ48QYR.


Для того, аби присутні отримали розширену інформацію щодо проекту фахівці районної філії залучать до участі і представників відділення Ощадбанку.


Друга частина вебінару пройде у форматі запитання-відповіді, тож присутні матимуть змогу отримати кваліфіковані роз’яснення.


Виникла необхідність у консультації щодо мікрогрантів? Телефонуйте за номером: (0522) 32-28-41 абозадавайте питання у Telegram-каналі Державної служби зайнятості https://t.me/DCZWorkNowBbot


Якщо ж у вас є питання, що стосуються сфери зайнятості, можете звернутися до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, розміщеними тут https://cutt.ly/oJ8G2q9



788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: