Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/09/vidbudovuemo-krainu-vzhe-sogodni-privatbank-nadae-kropivnichanam-krediti-pid-0-1-.htm
новини, 9 серпня 2022

Відбудовуємо країну вже сьогодні: ПриватБанк надає кропивничанам кредити під 0,1%


На 5,7 млн грн придбали товарів жителі Кіровоградщини у липні цього року, користуючись сервісом “Оплата частинами” ПриватБанку. Найбільшим попитом у жителів області користувалася побутова техніка, гаджети та будівельні матеріали. Про це повідомила Анжела Дзінзюра, спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Нагадаємо, що в травні ц.р. ПриватБанк відновив роботу сервісів “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”. Відтак можна знову робити покупки на виплат - купувати сьогодні, оплачувати частинами та до 25 місяців. 

 

“Наші сервіси “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” допоможуть придбати бізнесу розбудовуватися, працювати, підвищуючи купівельну спроможність українців: пропозиція значно збільшує клієнтопотік за рахунок швидкого і доступного кредиту, підвищує лояльність клієнтів, адже дає змогу здійснити покупку тут і саме зараз, а єдиний чек надає можливість продавати в кредит декілька товарів відразу. - розповідає Олена Титаренко, керівник Напрямку “Еквайринг” Центрального макрорегіонального управління ПриватБанку. - Економіка має працювати на перемогу!”


Придбати будь-який товар сьогодні, а оплачувати згодом можна і в інтернет магазинах. Дізнатися про партнерів ПриватБанку можна за посиланням:  https://privatbank.ua/kredity/oplata-chastyami. Дізнатися про доступний ліміт та інформацію за кредитом можна в додатку Приват24: Сервіси — Кредити — Оплата частинами/Миттєва розстрочка


Беремо і підтримуємо економіку країни!



767Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: