Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/09/defitsitni-vakansii-komu-na-kirovogradschini-skladno-pratsevlashtuvatisja.htm
новини, 9 серпня 2022

Дефіцитні вакансії: кому на Кіровоградщині складно працевлаштуватися


Як повідомляютьу відділі організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині бракує вакансій для юристів, економістів, бібліотекарів, методистів, психологів та флористів, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості. 


Проте, традиційно в області затребуваними залишаються:швачки, водії автотранспортних засобів, слюсарі різної спеціалізації,електромонтери,електрогазозварники, тракториститощо.


Доволі високі шанси влаштуватися на роботу лікарям різного профілю, менеджерам, бухгалтерам, операторам, працівникам будівельної галузі. 


Є вакансіїі для працівників сфери торгівлі (продавців-консультантів, касирів торговельного залу, продавців продовольчих та непродовольчих товарів), громадського харчування (шеф-кухарів, кухарів,офіціантів), а також на осіб без професії чи спеціальної освіти: двірників, прибиральників території або підсобних робітників.


Із базою вільних робочих місць можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятостіта уTelegram-каналі https://t.me/DCZWorkNowBbot.


Виникають питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії Кіровоградського обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування або ж за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/NZS7kyx.



556Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: