Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/08/rozpochala-robotu-komunikatsiina-podatkova-platforma.htm
новини, 8 серпня 2022

Розпочала роботу Комунікаційна податкова платформа


Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширює можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства.


Як працюватиме Комунікаційна податкова платформа?


Для оперативного зв’язку з учасниками платформи ми створили окрему скриньку: [email protected].


Отже, якщо ви – уповноважений представник громадського, бізнес-об’єднання або громади, депутат або член консультативно-дорадчого органу, надішліть на цю електронну скриньку свій запит або звернення, в яких необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення. Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді та дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Кіровоградській області.


Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку.


Разом до перемоги!


425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: