Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/08/minuloi-dobi-pozhezhno-rjatuvalni-pidrozdili-oblasti-zagasili-chotiri-pozhezhi-foto-.htm
новини, 8 серпня 2022

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області загасили чотири пожежі (ФОТО)


Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 4 пожежі. У двох випадках до ліквідації залучались місцеві пожежні команди МПК сіл Покровське та Ганнівське, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, пожежі  сухої трави та пожнивних залишків виникли на відкритій місцевості екосистеми, а саме: Кропивницький район, Первозванівська СТГ – на відкритій території с. Покровське (пожнивні залишки), м. Кропивницький – відкрита територія по                        вул. Ірпінській  (суха трава), Новоукраїнський район, Ганнівська СТГ – за межами                         с. Шишкине (пожнивні залишки та суха трава). 


Крім того, вже 8 серпня о 00:06 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу  на вул. Варшавського м. Новоукраїнка. На місці події було встановлено, що горить 12 м2 перекриття житлового будинку, що не експлуатується та 12 м2 сміття у ньому. Пожежу було ліквідовано новоукраїнськими рятувальниками о 02:25. 


В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.


Шановні громадяни! Будьте вкрай обережні з вогнем у період підвищеної пожежної небезпеки, коли від найменшої іскри може виникнути масштабна пожежа! Будьте відповідальні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

         

593Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: