Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/02/suchasni-mifi-ukraini-naukovii-ta-ezoterichnii.htm
новини, 2 серпня 2022

Сучасні міфи України: науковий та езотеричний

З початком повномасштабної російсько-української війни більшість міфів України затріпотіли і перейшли в мінливий стан. В часи, коли вершиться історія, міфи можуть змінитись швидше, ніж ми встигнемо щось про них сказати. Тому простіше не говорити про них нічого, поки ситуація не стабілізується.

Але є два міфи, на які сучасні події майже не впливають: науковий міф та езотеричний міф. З одного боку – Ейнштейн, захоплення світу роботами і техногенний апокаліпсис, з іншого – атланти, гіперборейці та розумні планети.

Олександр Говорухін запрошує бажаючих поговорити про науковий та езотеричний міфи в Гончаренко центрі у четвер, 4-го серпня (початок о 17:00).

Хочете взяти участь? Заповнюйте анкету, щоб ми знали, скільки прийде людей, - https://cutt.ly/XZmqvpX - і без нагадувань приходьте у четвер, 4-го серпня о 17:00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна!

1772Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: