Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/01/rjatuvalniki-kirovogradschini-navchajut-naselennja-dijam-u-razi-povitrjanoi-trivogi.htm
новини, 1 серпня 2022

Рятувальники Кіровоградщини навчають населення діям у разі повітряної тривоги


Щодня інспектори ГУ ДСНС України у Кіровоградській області методично відпрацьовують об’єкти з масовим перебуванням людей, де проводять інструктажі з працівниками цих закладів, а також спілкуються з відвідувачами щодо заходів безпеки під час повітряної тривоги, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 


Наразі не має ніякої впевненості, що ворожа ракета не поцілить саме у цей об’єкт цивільної інфраструктури. Тому відповідальні особи за цивільний захист цих об’єктів повинні виконувати вимоги воєнного часу та після повідомлення про повітряну тривогу або іншу небезпеку негайно зупиняти роботу закладів, оголошувати евакуацію для відвідувачів та персоналу. Громадяни ж, у свою чергу, повинні дотримуватись рекомендацій адміністрації установи.


1 серпня фахівці Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області надали консультативну допомогу стосовно дій під час повітряної тривоги працівникам закладів торгівлі міст Бобринця і Кропивницького та селища Компаніївк, поспілкувалися з пересічними громадянами та вручили друковані тематичні пам’ятки для розміщення в інформаційних куточках закладів із масовим перебуванням людей.


             

819Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: