Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/01/minuloi-dobi-pozhezhno-rjatuvalni-pidrozdili-oblasti-zagasili-chotiri-pozhezhi.htm
новини, 1 липня 2022

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області загасили чотири пожежі


Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 4 пожежі. У двох випадках до ліквідації залучались місцеві пожежні команди МПК Протопопівка та смт Завалля.


Так, тричі виникали займання рослинності на відкритій місцевості екосистеми, а саме: Олександрійський район: Приютівська СТГ – за межами с. Протопопівка (сміття); Новоукраїнський район: Новомиргородська МТГ – за межами с. Бирзулове (очерет), Голованівський район: Гайворонська МТГ – за межами м. Гайворон (суха трава).


Крім того, 1 липня о 02:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Ташлик Заваллівської СТГ Голованівського району. На місці події було встановлено, що горить близько 15 кв. м  шиферної покрівлі, 50 кв. м дерев’яного перекриття і майно в будинку. Пожежу було ліквідовано за чверть на п’яту годину ранку. 


В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються, повідмоляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

         

713Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: