Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/06/30/20-tis-grn-i-vische-hto-na-kirovogradschini-otrimue-taku-zarplatu.htm
новини, 30 червня 2022

20 тис грн і вище: хто на Кіровоградщині отримує таку зарплату


Близько 100 вакансій зареєстровано у центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, за якими роботодавці готові платити від 20 000 грн і вище.


Які ж це вакансії? Лікарі різного профілю – сімейний лікар, акушер-гінеколог, анестезіолог, ендоскопіст, ерготерапевт, нарколог, невропатолог, отоларинголог, офтальмолог, патологоанатом, педіатр, педіатр-неонатолог, психіатр, рентгенолог, терапевт, уролог, хірург та ін., водій автотранспортних засобів, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, а також зоотехнік.


Вас зацікавили зазначені вакансії? Звертайтеся до Кіровоградського та Олександрійського міськрайонних центрів зайнятості, Знам’янської міськрайонної, Благовіщенської, Вільшанської, Голованівської, Компаніївської, Маловисківської, Новомиргородської, Олександрівської, Петрівської, Устинівської районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


З метою ознайомлення з іншими вакансіями, зареєстрованими у державній службі зайнятості, пропонуємо:


- доєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі @DCZWorkNowBbot, де щоденно можна отримувати інформацію про актуальні вакансії за регіоном або галуззю. Для цього достатньо знайти та запустити наш чат-бот і послідовно обрати розділи: «Громадянам» – «Пошук роботи»;


- скористатися можливостями сайту Кіровоградського обласного центру зайнятості за посиланням https://is.gd/LQ66ql та обрати для себе підходящу роботу.


556Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: