Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/06/23/stante-mentorom-abo-mentorkoju-dlja-molodi-.htm
новини, 23 червня 2022

Станьте ментором або менторкою для молоді!

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає реалізацію інноваційної програми для молоді UPSHIFT у Кіровоградській області та шукає менторів і менторок для роботи з молоддю в режимі офлайн.

UPSHIFT - це глобальна інноваційна програма ЮНІСЕФ, що реалізується у понад 40 країнах по всьому світу. Вона дає можливість підліткам та молоді пропонувати та втілювати власні ідеї для вирішення актуальних проблем у школі, громаді, місті тощо. Програма побудована на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину) і поєднує тренінги із соціальних інновацій, наставництво та фінансову підтримку молодіжних ініціатив.

Через військові дії в Україні потреби населення значно зросли і програма UPSHIFT надасть підліткам та молоді інструменти та ресурси, щоб задовольняти ці потреби на рівні своїх громад.

Задача менторів і менторок програми UPSHIFT, набір яких зараз оголошено, це допомагати молоді знаходити власні інноваційні рішення до існуючих проблем, але не вирішувати ці проблеми замість молодіжних команд.

Для того, щоб краще зрозуміти, як направляти команди у їхній роботі, відібрані кандидати/-ки пройдуть дводенне навчання за методологією UPSHIFT на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину), отримають навички менторства та фасилітації групової роботи з молоддю та зможуть ввійти до пулу менторів UPSHIFT. З цього пулу будуть відбиратися ментори для роботи з молодіжними командами, виходячи з доступності менторів у певний період часу.
 
Які вимоги до майбутніх менторів/ок UPSHIFT?
- проживання у Кіровоградській області
- готовність працювати з підлітками та молоддю 14-21 років на засадах партнерства
- вмотивованість та щирий інтерес
- готовність навчатись та розвиватись

Щоб подати заявку та взяти участь у відборі менторів, заповніть, будь ласка, форму: https://cutt.ly/FKnDhA3

Дедлайн для реєстрації: 04 липня 2022 року.

540Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: