Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/03/motivatsija-do-dii-abo-scho-robiti-sogodni-.htm
новини, 3 травня 2022

Мотивація до Дії або Що робити сьогодні?

Кропивницький Гончаренко Центр за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США) продовжує освітній проект «Світогляд», мета якого – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок російської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.

Ми плануємо запросити 50 лекторів і лекторок  із числа ВПО, які проведуть кожен по одній події у Гончаренко центрі – це будуть лекції та\або майстер-класи для місцевих жителів та вимушено переміщених осіб на різноманітну тематику.


Зокрема, у четвер, 5 травня о 16.00 бажаючі зможуть відвідати тренінг "Мотивація до Дії або Що робити сьогодні?", який проведе досвідчений експерт та чудовий спікер зі Слов'янську - Віталій Безпалий.

Щоб взяти участь, будь ласка, заповнюйте анкету - https://cutt.ly/rGDhz96 - і отримуйте запрошення через Телеграм з робочого номеру телефону Гончаренко центру 050-884-97-16 напередодні. Адреса центру - вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

WAKE - це Жіночий Альянс за Обмін Знаннями, чия місія полягає в тому, щоб використовувати технології для розширення прав і можливостей жінок у всьому світі. WAKE об’єднує інноваційних лідерок у сфері прав жінок із високим ступенем впливу з технологічними інструментами та досвідом, щоб допомогти їм прискорити свій вплив і масштабувати свою роботу. Жіночі правозахисні організації та активістки очолюють завдання щодо вирішення найкритичніших проблем, які впливають на жінок і дівчат, включаючи гендерне насильство, торгівлю людьми, дитячі шлюби, доступ до охорони здоров’я та освіти, політичну участь та розширення можливостей економіки. WAKE співпрацює з компаніями, організаціями та приватними особами, щоб використовувати технологію, а також залучати технологів та експертів, щоб максимізувати результати для місцевих партнерів. 

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!  Щоб бути у курсі новин Гончаренко центру, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop 

ВАЖЛИВО: У разі настання повітряної тривоги ми перервемо захід і ви зможете піти в укриття поруч із центром (у підвалі церкви).


2646Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: