Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/19/komisija-z-otsinki-koruptsiinih-rizikiv-u-kirovogradskii-oblradi-rozpochala-robotu-nad-antikoruptsiinoju-programoju.htm
новини, 19 січня 2022

Комісія з оцінки корупційних ризиків у Кіровоградській облраді розпочала роботу над антикорупційною програмою


Комісія з оцінки корупційних ризиків у Кіровоградській обласній раді затвердила план роботи та розробки антикорупційної програми на 2022-2024 роки на своєму засіданні вчора, 17 січня, інформує сайт облради. 


«До 24 січня комісія з оцінки корупційних ризиків має провести дослідження, зокрема, анонімне анкетування працівників виконавчого апарату, скласти звіт та підготувати проєкт антикорупційної програми. Ми відкриті та прозорі, участь у роботі комісії беруть, у тому числі, представники громадськості. Також пропозиції до проєкту програми може надати кожен депутат обласної ради», - прокоментував голова комісії, заступник голови обласної ради Дмитро Лінько.


Нагадаємо, рішення про проведення оцінки корупційних ризиків у Кіровоградській обласній раді та розробку антикорупційної програми депутати прийняли на сесії 23 грудня 2021 року.


961Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: