Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/14/u-kropivnitskomu-pid-chas-spilnih-reidiv-gromadjan-perekonujut-dotrimuvatisja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 14 січня 2022

У Кропивницькому під час спільних рейдів громадян переконують дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті (ФОТО)


14 січня фахівці Головного управління ДСНС в області разом з секретарем опікунської ради при виконавчому комітеті Подільської районної у м. Кропивницькому ради провели профілактичне відпрацювання на території мікрорайонів Велика Балка та Катранівка в обласному центрі. Кропивничанам, зокрема і з так званої категорії ризику (стареньким, самотнім, інвалідам, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах), нагадали про необхідність регулярної перевірки стану димоходів, витяжок вентиляційних систем, електричних побутових приладів, пічного опалення, а також розповіли про ознаки отруєння чадним газом та пояснили, як поводитись у випадку виникнення пожежі у квартирі чи будинку. Порадили потурбуватись про безпеку дітей, навчати їх правилам безпеки та не залишати без нагляду. Крім того, рятувальники звернули увагу громадян на найбільш поширені причини виникнення пожеж і попросили пересвідчитись, що у їх квартирах і будинках немає подібних джерел, які можуть призвести до лиха. Під час спілкування з жителями обласного центру рятувальники вручили їм листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Шановні громадяни!


З настанням холодів та опалювального сезону актуальним стає питання безпечного обігріву осель та експлуатації систем опалення.


Щоб не сталося лиха у вашому будинку, Служба порятунку нагадує, що усе обладнання, яке застосовується для опалення осель, повинне бути справним та використовуватись за призначення із суворим дотриманням правил експлуатації.


            

874Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: