Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/14/-10-prioritetiv-rozvitku-mista-u-kropivnitskomu-trivae-stvorennja-ofisiv-rozvitku-mikroraioniv.htm
новини, 14 січня 2022

“10 пріоритетів розвитку міста”: у Кропивницькому триває створення Офісів розвитку мікрорайонів


У середу, 12 січня, під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки відбулася робоча нарада, учасники якої обговорили питання створення і розміщення у Кропивницькому Офісів розвитку мікрорайонів, інформує сайт КМР. 


Предметом розгляду став перелік приміщень, у яких можливо організувати роботу офісів, зокрема, було надано оцінку зручності їхнього розташування в розрізі налагодження ефективної взаємодії з квартальними комітетами.


Участь у нараді взяли голови Подільської та Фортечної райрад у місті Кропивницькому Володимир Стецюк і Віктор Закаблуковський, начальник управління комунальної власності та приватизації Алла Пасенко, начальник відділу комунікацій з громадськістю Оксана Горбенко та заступник начальника юридичного управління Дмитро Татарко.


Відкриття офісів мікрорайонів здійснюється за ініціативи міського голови Андрія Райковича і є одним із завдань реалізації його програми “10 пріоритетів розвитку міста”.


939Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: