Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/23/obov-jazki-golovi-kirovogradskoi-oblasnoi-organizatsii-partii-sluga-narodu-vikonuvatime-mihailo-bezhan.htm
новини, 23 грудня 2021

Обов'язки голови Кіровоградської обласної організації партії «Слуга Народу» виконуватиме Михайло Бєжан


Партія «Слуга Народу» планує суттєво розбудувати регіональну партійну організацію на Кіровоградщині, що дозволить політсилі на рівні області ефективно працювати та вирішувати проблеми її жителів. Про це заявила очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк під час робочої поїздки у Кіровоградську область.


Олена Шуляк повідомила про розпорядження призначити Михайла Бєжана на посаду тимчасово виконуючого обов’язки голови Кіровоградської обласної організації партії «Слуга Народу».


«Михайло Бєжан очолював роботу партійної структури. Його призначення підсилить спроможність партії в області та надасть можливість здійснювати подальші кроки», – наголосила вона.


У партії розраховують, додала Олена Шуляк, що до березня обласна організація проведе збори, на яких призначать повноправного голову.


«Це повинно бути вашим рішенням, яке буде прийнято відповідно до статуту і водночас бути результатом внутрішнього консенсусу», – звернулася очільниця політсили до партактиву області.


Крім того, Олена Шуляк попросила в найкоротші терміни сформувати номінаційний комітет.


«В області є багато людей, які вже бажають вступити в партію. Потрібно пришвидшити процес розгляду їхніх заяв. Проти нас олігархи, держава-агресор, стара політика. Щоб протистояти цьому, маємо бути єдиними. Тільки разом ми переможемо», – сказала вона.


3322Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: