Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/09/z-zhovtnja-balneologichna-likarnja-ozdorovila-up-jatero-bilshe-uchasnikiv-ato-oos-nizh-z-pochatku-roku-shulga.htm
новини, 9 грудня 2021

З жовтня бальнеологічна лікарня оздоровила уп‘ятеро більше учасників АТО/ООС, ніж з початку року, - Шульга


Із жовтня Знам’янська бальнеологічна лікарня оздоровила уп‘ятеро більше учасників АТО/ООС, ніж у січні-вересні цього року. Про це під час особистого прийому громадян повідомив голова обласної ради, член партії "Слуга Народу" Сергій Шульга, 8 грудня.


«Із жовтня наша бальнеологічна лікарня оздоровила 41 учасника АТО /ООС, у той час як до кінця вересня всього 8 військових і ветеранів пройшли реабілітацію. Роботу в цьому напрямку райони посилили, однак не всі», - зазначив Сергій Шульга.


Голова обласної ради уточнив, що найактивніше спрацювали управління соціального захисту Кропивницького, Голованівська та Олександрії.


«До мене продовжують звертатися наші ветерани з питанням оздоровлення у бальнеологічній лікарні. Прошу й інші управління соцзахисту та медиків активізувати роботу», - додав Сергій Шульга.


Нагадаємо, раніше голова обласної ради доручив керівництву Знам’янської бальнеологічної лікарні розглянути можливість зниження вартості оздоровлення для учасників АТО/ ООС.


616Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: