Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/26/zavdjaki-aviatsii-mvs-ta-medichnim-pratsivnikam-patsienta-z-kirovogradschini-operativno-dopravili-do-stolitsi-foto-.htm
новини, 26 листопада 2021

Завдяки авіації МВС та медичним працівникам пацієнта з Кіровоградщини оперативно доправили до столиці (ФОТО)


Сьогодні, 26 листопада, поліцейським гелікоптером авіації МВС із Кропивницького до Києва доправили тяжко хворого жителя Дніпропетровської області, який проходив лікування у місцевому медичному закладі, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


У «TomoClinic» міста Кропивницького спільно з Київським центром трансплантації 33-річному чоловікові було проведено один із етапів алогенної трансплантації кісткового мозку – тотальне опромінення тіла. За словами медиків, за допомогою лікування, яке пройшов пацієнт, збільшилися шанси на повноцінне одужання та зменшилася імовірність виникнення рецидиву. 


Після лікування в онкологічному центрі Кропивницького пацієнта з гострим лімфобластним лейкозом необхідно було якомога швидше транспортувати з місцевого боксованого відділення до Київського центру трансплантації кісткового мозку. 


Завдяки супроводу Міністерства охорони здоров’я, авіації МВС, Національної поліції України та екстреної медицини міста Кропивницького, вдалося зробити це швидко, не втрачаючи дорогоцінного часу. 


                     


1031Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: