Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/26/vognebortsi-kirovogradschini-trichi-zaluchalis-do-gasinnja-zaiman-u-zhitlovomu-sektori-ta-na-vidkritii-teritorii.htm
новини, 26 листопада 2021

Вогнеборці Кіровоградщини тричі залучались до гасіння займань у житловому секторі та на відкритій території


Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області залучались на ліквідацію пожеж на території приватних домоволодінь та сухої рослинності.


Так, 25 листопада об 11:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. І. Франка с. Липняжка Добровеличківської СТГ. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 18 м2 покрівлі гаража та побутових речей всередині нього. Бійці 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка та місцева пожежна команда с. Липняжка о 12:01 локалізували пожежу та о 12:25 повністю ліквідували.


О 19:58 стало відомо про займання домашніх речей на горищі загальною площею близько 5 м2 та перекриття одноповерхового приватного житлового будинку по вул. Миру с. Хащувате Гайворонської МТГ. О 20:21 пожежу було локалізовано та через 20 хвилин – ліквідовано силами вогнеборців 21-ї ДПРЧ м. Гайворон. 


Крім того, цього ж дня рятувальники 22-ї ДПРЧ смт Устинівка залучались на гасіння пожежі сухої трави на відкритій території біля с. Медвежа Балка Устинівської СТГ.


В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж наразі з’ясовуються.

   

697Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: