Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/26/sertifikat-pro-vaktsinatsiju-vid-koronavirusu-mozhna-vidteper-zakachati-z-dodatka-dija-.htm
новини, 26 листопада 2021

Сертифікат про вакцинацію від коронавірусу можна відтепер закачати з додатка «Дія»


У «Дії» зʼявилась можливість згенерувати COVID-сертифікат на основі ПЛР-тестуУ «Дії» зʼявилась можливість згенерувати COVID-сертифікат на основі ПЛР-тесту прямо на смартфон, інформує babel.ua.


Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.


Документ зберігатиметься у памʼяті смартфона у форматі PDF. «Зробили це для вашої зручності, оскільки відвідування центрів масової вакцинації, спілкування з користувачами показало, що багато хто все одно додатково скачує сертифікат з порталу, робить скріншоти QR. Тепер у кілька кліків можете це зробити у додатку», — наголосив Федоров.


У додатку «Дія» відтепер можна згенерувати сертифікат на підставі негативного результату ПЛР-тесту. Такий сертифікат діятиме 72 години з моменту здачі аналізу.


Із 24 вересня на порталі «Дія» з’явилася можливість згенерувати та роздрукувати сертифікат про вакцинацію від коронавірусу. Також у додатку запустили можливість створити сертифікат про одужання. Незабаром зʼявиться документ про негативний ПЛР-тест і вже є дитячий ковід-сертифікат


У «Дії» зʼявився дитячий ковід-сертифікатУ «Дії» зʼявився дитячий ковід-сертифікат.


Крім цього, Мінцифри спростило отримання сертифікату про вакцинацію — не треба більше крутити головою.


1503Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: