Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/25/u-svitlovodsku-rjatuvalniki-vzjali-uchast-u-profilaktichnomu-reidi-sered-ribalok-foto-.htm
новини, 25 листопада 2021

У Світловодську рятувальники взяли участь у профілактичному рейді серед рибалок (ФОТО)


25 листопада фахівці Світловодського водолазно-рятувального відділення АРЗ СП ГУ ДСНС в області разом із представниками управління меліорації та рибного господарства Кіровоградської області провели рейд популярними місцями вилову риби з метою роз’яснення правил спортивного рибальства. Захід відбувся на Кременчуцькому водосховищі у м. Світловодськ.


Під час рейду працівники Служби порятунку Кіровоградщини провели серед рибалок профілактичні бесіди на тему правил безпеки під час риболовлі. Зокрема, рятувальники нагадали, що з приходом зими збільшуються ризики загибелі людей під час риболовлі на кризі. Під час розмови з громадянами рятувальники цікавились, яких заходів вони вживають, щоб не допустити нещасного випадку. Виявилось, що більшість рибалок чітко знає правила безпеки, проте не кожен дотримується їх у житті, сподіваючись на щасливу долю. Рятувальники нагадали рибалкам, що не можна ризикувати життям, виходячи на риболовлю без засобів порятунку. Крім того, варто чітко знати, як поводитись, якщо опинився у воді, або став свідком нещасного випадку з іншою людиною. Та особливо пильно слід дбати про дітей, якщо береш їх на риболовлю, – про це повинні пам’ятати усі батьки.


Інформація, підкріплена наочністю, засвоюється набагато міцніше, тому рибалки отримали застережні листівки, де усі важливі правила викладені у формі коротких тез.

         

575Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: