Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/25/na-kirovogradschini-politseiski-vikrili-nizku-faktiv-nezakonnogo-obigu-pidaktsiznoi-produktsii-foto-.htm
новини, 25 листопада 2021

На Кіровоградщині поліцейські викрили низку фактів незаконного обігу підакцизної продукції (ФОТО)


У рамках проведення заходів, спрямованих на виявлення та припинення таких правопорушень, правоохоронці вже вилучили понад 700 літрів алкогольних напоїв та більше 7,5 тисяч пачок тютюнових виробів.


Так, працівники управління превентивної діяльності поліції області спільно з сектором поліцейської діяльності № 1 (смт Олександрівка) на території селища задокументували факт продажу тютюнових виробів без акцизних марок. Під час проведення огляду місця події поліцейські вилучили понад 2300 пачок продукції, яку направлено для проведення експертизи.


У Голованівському районі працівниками групи реагування патрульної поліції було виявлено громадянина, який на власному автомобілі з метою збуту перевозив без акцизних марок алкоголь об’ємом близько 300 літрів та тютюнові вироби загальною кількістю близько 5000 пачок.


За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 204  (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування.


Крім того, у місті Гайворон до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у місцевому торговельному закладі здійснюють торгівлю алкоголем та тютюновими виробами з порушеннями. У ході проведення перевірки у магазині поліцейськими було виявлено і вилучено більше 130 літрів пива та слабоалкогольних напоїв, 130 літрів алкоголю та понад 180 пачок тютюнових виробів. Відносно власника торговельного закладу складено два адміністративних протоколи за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі) та ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП.


Також поліцейським офіцером громади спільно з дільничним у місті Долинській було виявлено факт продажу алкогольних напоїв без відповідної ліцензії та тютюнових виробів без марок акцизного податку. У ході вжитих заходів правоохоронці вилучили 180 літрів алкоголю та кілька десятків пачок тютюнових виробів. За фактами порушень складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 156 та ч. 1 ст. 164 КУпАП. 


Робота у даному напрямку продовжується. 


За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


         

557Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: