Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/25/komunalne-pidpriemstvo-elektrotrans-potrebue-vodiiv-kategorii-d-.htm
новини, 25 листопада 2021

Комунальне підприємство «Електротранс» потребує водіїв категорії «Д»


Водіям автотранспортних засобів пропонували роботу на міні-ярмарку вакансій, що відбувся на замовлення КП «Електротранс» у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості. Про це повідомила Л. Єрьомко, провідний фахівець відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


Представник роботодавця, начальник відділу кадрів КП «Електротранс» Марина Крупенко нагадала присутнім, що КП «Електротранс» займається  пасажирськими перевезеннями в місті Кропивницький. На сьогодні одним із вагомих кроків у розвитку підприємства є вдосконалення тролейбусного парку сучасними, динамічними тролейбусами з автономним ходом  та розробка нових маршрутів.


Детально ознайомила присутніх з вимогами до кандидата та зауважила, що важливими елементами у роботі є індивідуальний графік, наявність у майбутнього працівника  права на керування транспортними засобами категорії «Д»  та досвід роботи від двох років керування транспортним засобом відповідної категорії.


На міні-ярмарку вакансій учасники заходу активно спілкувались із представником підприємства та ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. 


У результаті троє безробітних зацікавились пропозицією представника роботодавця та були запрошені на підприємство для більш детального ознайомлення з умовами праці та розв’язання питання подальшого працевлаштування.



613Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: