Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/25/kompleks-zahodiv-z-likvidatsii-ambrozii-ta-inshih-karantinnih-roslin-na-kirovogradschini-rozgljane-postiina-komisija-oblradi.htm
новини, 25 листопада 2021

Комплекс заходів з ліквідації амброзії та інших карантинних рослин на Кіровоградщині розгляне постійна комісія облради


Комплекс заходів з ліквідації та локалізації карантинних рослин у 2022 році та у подальшому періоді планують розглянути на засіданні постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин у грудні. Відповідне рішення погодила на своєму засіданні дана комісія вчора, 24 листопада, інформує сайт облради. 


Для комплексного розгляду питання залучать представників Головного управління Держпродспоживслужби, ДП “Агентство місцевих автомобільних доріг”, профільних департаментів ОДА, інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради та інших органів місцевого самоврядування області.


Також участь у роботі візьмуть науковці Центральноукраїнського національного технічного університету та Інституту сільського господарства Степу НААН України.


Члени комісії зауважили, впродовж 2021 року заходи з локалізації та ліквідації карантинних рослин на території Кіровоградської області відбуваються виключно в рамках загального благоустрою або інтегрованого захисту посівів.


Нагадаємо, 30 листопада відбудеться сесія обласної ради.


614Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: