Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/15/kerivnik-tovarsitva-na-kirovogradschini-namagavsja-privlasniti-pivmiliona-griven-nalezhnih-derzhpidpriemstvu.htm
новини, 15 вересня 2021

Керівник товариства на Кіровоградщині намагався привласнити півмільйона гривень належних держпідприємству


Під процесуальним керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору одного із товариств  у вчиненні закінченого замаху на привласнення чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем, у великих розмірах (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 191 КК України), повідомляється на сайті обласної прокуратури. 


За даними досудового розслідування, підозрюваний, діючи умисно, з корисливих мотивів, переслідуючи мету незаконного збагачення, розуміючи протиправність своїх дій вирішив привласнити грошові кошти належні державному підприємству ДКВС України в сумі понад півмільйона гривень. Вказану суму коштів керівник підприємства мав намір отримати у якості оплати за виконання сільськогосподарських робіт по обробітку землі, хоча у дійсності наміру на їх виконання не мав.


Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління  ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід - УСР в Кіровоградській області ДСР Нацполіції України.


Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


1063Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: