Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/06/na-kirovogradschini-uchasniki-boiovih-dii-ta-chleni-ihnih-rodin-otrimajut-kompensatsii-za-zhitlo.htm
новини, 6 липня 2021

На Кіровоградщині учасники бойових дій та члени їхніх родин отримають компенсації за житло


Учасники АТО та ООС, а також родини загиблих бійців отримають грошові компенсації за житло. Про це йшлося на щотижневій тематичній нараді в облдержадміністрації, інформує сайт ОДА. 


За інформацією, на сьогодні уряд ухвалив розпорядження про розподіл державної субвенції з держбюджету на виплату грошової компенсації для отримання жилих приміщень для категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України , а також членів їхніх родин.


Відтак це дасть можливість виплатити грошову компенсацію за житло чотирьом особам на загальну суму 3894,6 тис.грн.


Мова йде про особу з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС з Кропивницького, трьом родинам загиблих (померлих) учасників АТО/ООС – 2 з Кропивницького, 1 – Маловисківської міської тергромади.


Як уточнив директор департаменту соцзахисту населення облдержадміністрації ОДА Олександр Догаров, компенсацію за житло отримає і одна внутрішньо переміщена особа – кошти передадуть для Новопражської територіальної громади.


691Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: