Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/18/sim-ja-i-robota-na-ua-kropivnitskii-rozkazhut-istoriju-likariv.htm
новини, 18 червня 2021

Сім’я і робота — на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ розкажуть історію лікарів


До Дня батька та Дня медичного працівника на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ покажуть відеоролик про сім’ю лікарів.


«Так припало, що цьогоріч ці дні відзначаються разом, тому для відеоісторії ми шукали саме сімейну пару лікарів, аби показати, що медики — також живі люди, які мають особисте життя, і для них важливо проводити час з родиною, — розповідає в.о. продюсерки філії Суспільного UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Яна Бабак. — Нам пощастило знайти Дмитра та Олену, які "впустили" нас і у свої робочі будні, і у єдиний вихідний день».


Режисувала і знімала відео Вікторія Колосова, спеціальна кореспондентка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.


«Зйомки вихідного дня наших героїв були яскравими й душевними. Дмитро, Олена та їхні сини — відкриті люди. Тепло їхніх стосунків читалося у кожному русі, у кожній посмішці. Це було абсолютно щиро, не награно, — згадує Вікторія Колосова. — Під час зйомок у лікарні ми дуже старалися не заважати робочому процесу — потік пацієнтів величезний, і робочий день наших лікарів розписаний буквально похвилинно».


За словами Яни Бабак, творча група хоче звернути увагу аудиторії на важливість поваги до праці медиків і цінності родинних стосунків, бо у житті кожної людини саме сім’я стає першою опорою у складні часи, а медична спільнота зараз проходить через складні випробування.


Дивитись міжпрограмний ролик можна 20 червня в ефірі телеканалу UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ, також цим відео можна буде поділитись з фейсбук-сторінки Суспільне Кропивницький.


Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.



932Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: