Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/18/rekruting-bez-promahiv-robotodavtsju-pratsivnika-bezrobitnomu-robota.htm
новини, 18 червня 2021

Рекрутинг без промахів: роботодавцю - працівника, безробітному - робота


З метою налагодження ефективних комунікацій з роботодавцями, швидкого вирішення їхніх кадрових потреб, а також  пошуку підходящої роботи шукачам роботи, рекрутери Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості продовжують застосовувати сучасні методи роботи з використанням елементів рекрутингу.


Так, до прикладу, нещодавно до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, з метою укомплектування вакансії за професією «Водій навантажувача», звернулося ТОВ «Кіровоградська нафтова компанія». У роботодавця виникла потреба в терміновому підборі кваліфікованого працівника. Під час розмови представника роботодавця з рекрутером міськрайонного центру зайнятості були окреслені умови праці, вимоги до кандидата та шляхи оперативного укомплектування вакансії.


Переглянувши кваліфікаційний склад шукачів роботи, беззаперечним претендентом на працевлаштування за професією водія навантажувача до вказаного роботодавця виявився безробітний пан Володимир, який перебував на обліку в міськрайонному центрі зайнятості з березня 2021 року. 


Як зазначила Юлія Линник, начальник відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, з пропозицією роботи безробітний, звісно ж, погодився, адже при зверненні до служби зайнятості він зазначив, що хотів би знайти роботу водієм навантажувача. Задля того, аби безробітний переконався, що це саме та робота, яку він хотів, чоловікові запропонували відвідати підприємство і пройти співбесіду з роботодавцем. Результат очевидний – з першого червня чоловік був працевлаштований  за омріяним фахом. 


Вже понад два тижні чоловік працює на підприємстві. Він задоволений умовами праці, а роботодавець – результатами роботи працівника.


825Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: