Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/18/pitannja-borotbi-z-tuberkulozom-zalishaetsja-aktualnim-dlja-kirovogradschini.htm
новини, 18 червня 2021

Питання боротьби з туберкульозом залишається актуальним для Кіровоградщини


Перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк провів робочу зустріч з координатором міжнародної організації «PATH» Оленою Дюжевою. «PATH» займається покращенням стану здоров’я людей у понад 70-ти країнах світу, в тому числі в Україні. Один із напрямків діяльності організації – реалізація проектів для боротьби з туберкульозом. До обговорення також долучилася головний лікар Кіровоградського обласного фтизіопульмонологічного медичного центру Галина Горенко.


Метою зустрічі стала розробка плану співпраці обласної влади з міжнародними партнерами для покращення умов лікування хворих на туберкульоз.


- У зв’язку зі зміною законодавства, лікування та реабілітацію хворих може забезпечувати лише один заклад в області. Наша мета – створити сучасну лікувальну базу під єдиним дахом. Система має працювати стабільно, а хворі - отримувати якісні медичні послуги, - зазначив Юрій Семенюк.


За результатами зустрічі погоджено позицію розробити покроковий план з урахуванням пропозицій, для подальшого його впровадження на Кіровоградщині, інформує сайт облради. 


941Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: